Продукти Загора

Освен надежден дистрибутор, ние от Загора Груп сме производител на собствена марка хранителни продукти – яйца, олио, млечни продукти. Използваме само висококачествени суровини, които приготвяме по традиционни български рецепти, за да предложим най-доброто на нашите клиенти.

 

Яйца

Жълтъкът на яйцата е един от малкото естествени източници на витамин D. Те съдържат ценни протеини, минерали и витамини. Яйцата Загора Еко са богати на органичен селен, който се усвоява много добре от организма, повишава имунитета, предпазва от вируси, заздравява кожата и косата.

Олио

Слънчогледовото олио е богато на линолова киселина, която засилва защитните сили на организма, както и на витамин Е, който забавя стареенето на клетките. Слънчогледовото олио Загора Еко е събрало слънцето на българските поля. Подходящо е за пържене, печене и овкусяване на различни ястия.

Кисело мляко

Българското кисело мляко е естествен и много мощен пробиотик. То е най-добрият източник на усвоим калций, необходим за здравето на костите и зъбите. Домашното кисело мляко с каймак Загора Милк 3,8% притежава плътен, леко кисел вкус и всички полезни свойства на истинското кисело мляко.

Прясно сирене

Краве сиренето е богато на белтъчини, мазнини и лесно усвоим калций. Прясното краве сирене Загора Милк се приготвя по домашна рецепта, за да се запазят всички полезни вещества.

Саламурено сирене

Консумацията на бяло саламурено сирене стимулира производството на противоракови клетки, които укрепват имунната система. Вакуумираното саламурено сирене Загорско от краве мляко е произведено по изпитана рецепта, за да бъде грижливо поднесено на вашата трапеза.

Катък

Катъкът е типично български млечен продукт, богат на витамини А, B,  Е и D, калций, желязо, фосфор, цинк и мед. Той подобрява храносмилането и укрепва имунната система. Катъкът Загора Милк от краве мляко съдържа всички тези полезни микроелементи и е с приятен солено-кисел вкус!

Кашкавал

Поради богатото си съдържание на белтъчини, мазнини и минерални соли, кашкавалът е много ценна храна за здравето на целия организъм. Кашкавал Загора Милк се произвежда само от пълномаслено краве мляко, затова е богат на калций и се отличава с наситен вкус.

 

Продуктите на Загора Груп ще откриете във вашия квартален магазин!