Млечни продукти

Селекция

Загора Груп БГ Ви предоставя една богата селекция от млечни продукти. Ние Ви гарантираме най-добро качество на продуктите, тъй като тези които сме подбрали са преминали през внимателна селекция, а производителите, с които работим покриват високите ни стандарти и изисквания за работа и качество. Млечните продукти, които предлагаме са, както на известни с качеството си марки, така и на по-малки и регионални производители, като: Загора Милк, Боженци, Братя Пееви, Тертер, Мероне, My Day и Елви.

Съхранение

За да се запазят отличните вкусови качества на млечните продукти и за спазване на всички норми за безопасност на храните, ние залагаме на модерни технологии и процеси, които гарантират отличното им съхранение.

Дистрибуция на млечни продукти

За транспорта ни се грижат над 50 специализирани автомобила. Системата ни на работа и технологиите, осигуряват непрекъсната студена верига на продуктите до пристигането им при Вас. Непрестанното следене на температурата гарантира, че в нито един момент няма отклонения от нормата, дори и при товаро-разтоварителната дейност. Ние сме гъвкави и с нас се работи лесно, независимо от вашите изисквания. изисквания. А всеки продукт, който предлагаме е преминал експертна оценка по ключови критерии, за да сме сигурни, че нашите клиенти ще го одобрят.

Партньорство

Решите ли Загора Груп БГ да бъде Ваш предпочтан партньор по пътя към успеха, Вие избирате професионализъм, надеждност и бързина. Ежеседмично на нас разчитат над 1300 търговски обекта в Централна и Южна България! Нашата цел е изграждането на дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие, коректност и лоялност.


Ако имате интерес да работим заедно, свържете се с нас още сега!