Месни продукти

Селекция

Загора Груп БГ Ви предоставя една богата селекция от месни продукти. За да Ви гарантираме най-добро качество, продуктите, които сме подбрали са минали през внимателна селекция, а производителите, с които работим отговарят на високите ни стандарти и изисквания за работа и качество.
Ние сме официален представител и партньор на фирма КЕН и предлагаме цялата им гама продукти.

Съхранение

За запазване на отличните вкусови качества на месните продукти и за спазване на всички норми за безопасност на храните, ние разчитаме на модерни технологии и процеси, които подсигуряват отличното им съхранение, като температурите на съхранение се следят непрестанно.

Дистрибуция на месни продукти

За транспорта ни се грижат над 50 специализирани автомобила. Системата ни на работа и технологиите, които използваме, осигуряват непрекъсната студена верига на продуктите до пристигането им при Вас. Непрестанното следене на температурата е гаранция, че в нито един момент няма отклонения от нормата, дори и при товаро-разтоварителната дейност.

Партньорство

Решите ли Загора Груп БГ да бъде Ваш партньор, Вие избирате професионализъм, надеждност и бързина. Ежеседмично на нас разчитат над 1300 търговски обекта в Централна и Южна България! Нашата цел е изграждането на дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие и лоялност.


Ако имате интерес да работим заедно, свържете се с нас още сега!