Нашите продукти

Подбор

Наша отговорност е да намерим най-добрите продукти на пазара, които да отговорят на вашите изисквания и потребности. Подборният процес е строго съобразен с нашите високи стандарти към производителите за качество на производство, производствен капацитет, устойчивост на качеството и начин на съхранение и транспорт. Нашият дългогодишен опит ни позволява да разбираме по-добре нуждите на нашите партньори и най-вече да успяваме да отговорим на тях.

Съхранение

Качеството на съхранение е наш приоритет и ние не правим компромис с него. Всеки наш охладен или замразен продукт преминава през непрекъсната студена верига преди да достигне до вас. С помощта на иновативна технология температурата на съхранение се следи от излизането от завода до достигането му до вас. Оборудването, с което разполагаме, ни позволява да няма отклонения в температурата, дори по време на товаро-разтоварителната дейност. Ограничавайки продуктите от външно въздейстиве,ние поддържаме изключително завишени нива на хигиена по цялата верига.

Дистрибуция

Над 50 специализирани транспортни средства се грижат за доставянето на най-добрите продукти на над 1300 търговски обекта в Централна и Южна България ежеседмично. Високите стандарти за качество, които сме изградили, гарантират на нашите клиенти и партньори, че техните магазини ще бъдат винаги заредени и подготвени за клиентите.

Марки

Покажи всички