Новини

Поцинкована стелажна система за фирма Загора Груп БГ

За оборудването на своя логистичен център Загора Груп БГ се довери на Евромаркет Кари АД и закупи палетна система със 100 % поцинковани елементи.
Беше оборудван склад за сухи храни, както и две хладилни камери. Палетната система е напълно окомплектована с всички необходими аксесоари:

  • Палетни стопери, които да предпазят стените на хладилните камери от нараняване
  • Протектори

Загора Груп БГ е експертен дистрибутор на охладени, замразени и пакетирани хранителни стоки от множество категории, които доставят на над 1300 търговски обекта в Централна и Южна България. Водени от нуждите на своите клиенти и партньори, Загора Груп БГ непрестанно инвестира в подобрение на качеството на услугите си. Фирмата разполага с нов, 6200 кв. м. Логистичен Център Загора Груп БГ с интелигентна система за складово управление, която им позволява да бъдат безкомпромисни по отношение на точност, бързина и качество.

Стелажната система Pallet Racking е най-оптималното решение за складиране на разнообразни стоки, подредени на палети. Тя осигурява постоянен и независим достъп до всеки палет и възможност за обработката му по всяко време. С предложената от специалистите на Евромаркет Кари стелажна система клиентът получава възможност за складиране на повече стока на единица площ, подобряване на работните процеси в склада, възможност за развитие на своя бизнес и други.

Палетните стелажни системи и оборудването за тях, предлагани от Евромаркет Кари, са разработени и тествани съгласно изискванията на Европейския комитет по стандартизация (CEN) и нормативите EN15512, EN15620, EN15629 и EN15635.